Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 1800-2200 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 18.10.2020 още 6 месеца
  • Фирма директно набираща персонал

Почистващ персонал

Uniques ltd. Германия,

Дружеството UNIQUES Ltd. е регистрирано през 2007г.Официален посредник при набиране на персонал от Република България за чужбина с Удостоверение рег.№ 3034 на Министерство на труда и социалната политика.

Имаме удоволствието да Ви представим свободни дългосрочни работни позиции за „Почистващ персонал“ при немски работодател с дългогодишен опит / над 12г./ в областта. Дружеството осъществява почистване на категоризирани 3*и 4* хотели, офиси, промишлени сгради, частни домове и др.

Място на работа: ФР Германия, град Мюнхен

Длъжност: „Почистващ персонал“, включващи профили на камериер/ка и хигиенист/ка; Позицията е подходяща за мъже и жени. Работодателят има възможност да разпредели работата на кандидатите/служителите, според техните умения и компетенции.

Задължения: да се извършва качествено почистване на: хотелски стаи, общи вътрешни и външни части на хотелите, почистване на частни домове, офиси, промишлени сгради. Възможно е да се работи в екип от двама човека.

Умения и компетенции: не е необходимо да познавате немския език, а можете да се учите по време на работа. Привилегия е предходен опит като камериер или хигиенист, ниво на език, както и шофьорска книжка-активен водач.

Заплащане: 10,80 евро бруто на отработен час.
Авансово заплащане на 25 число на текущия месец, в размер на 250 евро, при заявяване на 5 дни по-рано.

На месец чисто се вземат: 900 / 1100 евро, след всички удръжки за осигуровки, данъци и наем /с вкл. комунални услуги/.
Работодателя осигурява работниците: здравно, за всички рискове при трудова злополука, временна и трайна неработоспособност, съгласно действащото законодателство на ФР Германия.

Работно време: 6 дневна работна седмица от 6 до 9 часа на ден. Работата в хотелите, приключва около 15-16:00 ч, след което, ако желаете може да получите допълнително заплатена работа, която се състои в почистване на офиси и други помещения.
Квартира: Работодателят предлага на служителите напълно оборудвани жилища или общежития с добри битови условия за сумата в размер на 350 евро на човек с вкл. ток, вода, интернет : съдомиялна машина, пералня, отопление, телевизия, единични легла-хотелско изпълнение с пълен комплект възглавници и чаршафи, гардероби, общ санитарен възел /в тристайни апартаменти не се допускат повече от 5 служителя или гости/. Жилищата се намират на около 15-30 мин. с автомобил от местоработата. Ако не желаете да ползвате предоставената от Работодателя квартира, месечното Ви възнаграждение от 900-1100 евро се увеличава с още 350 евро.

Транспорт до място на работа: Работодателят осигурява служебен автомобил или заплаща 40 евро/40% процента от разходите за градски транспорт.
Всички кандидати, одобрени от Работодателя, разписват немски трудов договор, преведен на български език, преди заминаването им от Република България. За всеки служител се сключва застраховка за пътуването. Не се дължат такси или комисион за вашата кандидатура.
При интерес от Ваша страна, моля изпратете CV на български език или се свържете с нас на посочените контакти, ще се радваме да отговорим на всички въпроси. На разположение са нашите юристи при необходимост от консултация.

wave