Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 750-850 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 20.10.2020 още 1 дни
  • Фирма директно набираща персонал

Опаковчик на тестени изделия

Корект 2011 Русе ЕООД България, Русе

Ние сме лицензирана трудова борса Корект 2011-Русе ЕООД със седалище гр.Русе. Основната ни дейност се състои в подбор на персонал. Компанията започва да работи през 2003 г., за да подкрепя напълно работодателите в намирането, привличането и наемането на най-добрите кадри за тяхната компания.

Клиентите изискват професионални стандарти, които ние гарантираме с нашето трябва да бъде съобразен с техните специфични нужди и желания. Нашата фирмена философия се базира на репутация, доверие, професионални знания, безпристрастност и коректност, прозрачност и различен подход, който зависи от специфичните и нестандартните нужди на клиента. Ето защо ние сме ефективен и надежден помощник в търсенето и подбора на служителите, които ви трябват. Ние наемаме и избираме служители с потенциал, които са най-ефективни и полезни професионалисти за вашия бизнес. Корект 2011-Русе ЕООД гарантира индивидуален подход при подбора и резултатът винаги е точният човек на точното място.професионално и отговорно отношение. Ние осъзнаваме, че подходът към нашите клиенти

РАБОТОДАТЕЛЯ ПРЕДЛАГА РАБОТА КАТО: Опаковчик на тестени изделия

Изисквания и описания на длъжността:
- Средно образование;
- Пакетира и нарежда закуските;
- Опит не е задължителен;
- Умение за работа в екип.

Фирмата предлага:
- Много добро възнаграждение;
- Добри условия на труд.
- Пет дневна работна седмица
- Седмично заплащане.

При проявен интерес изпратете автобиография и актуална снимка, като натиснете бутона "Кандидатствай по тази обява". Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност и съгласно разпоредбите на ЗЗЛД.

За повече информация, както и за други предложения за работа се свържете с нас на телефон 0896/686-522 или заповядайте в офиса ни на ул. "Симеон Велики" 4 (зад Общината) с работно време от 09:00-12:00 и от 13:00-18:00.

ЛИЦЕНЗ 2759/19.03.2019

wave