Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 800-2400 лв/месечно
  • Стажанти, Студенти
  • Не се изисква опит
  • 21.10.2020 още 1 месеца
  • Фирма директно набираща персонал

Експерт продажби - ВИК , спирателна арматура

Виамар ЕООД България, Варна


ХАРАКТЕРИСТИКА НА
Длъжност:Експерт Продажби/Търговец Направление: ВИК , Спирателна арматура

Категория персонал:  Отдел „Продажби“

Длъжността е пряко подчинена на Изпълнителния Директор на Дружеството
Цел на длъжността: Отлично професионално ръководене на продажбите от съответният раздел на фирмата. Изграждане на търговска структура и ефективното и управление.
Задължения,изисквания и отговорности:

1.Активно търси и привлича нови клиенти и запазва съществуващите като непрекъснато се стреми да увеличи както асортимента така и продажбите към всеки клиент.

2.Отговаря за приемане на всички заявки (устни и писмени) за доставка на стоки, както и тяхното изпълнение и обратна връзка с клиентите.
3.Стремеж към поддържане на високо професионално ниво, отлично познаване на всички артикули в своята област.Лоялност към фирмата.Да следи пазара и нуждите на клиентите.Да има умения за убеждаване и продажби! Да има отлична дисциплина и самодисциплина Да има силно желание и готовност за интензивна екипна работа!

4. Изработва пълна подробна оферта на складовите наличности и поддържа с началник склада постоянната и актуалност.Поддържане на електронният магазин, попълването му ...

5. Да разработи отлична презентация.     Да подготви рекламната кампания: Интернет реклама, фейсбук реклама, реклами в сайтове,сайтове. Обяви – регистрация във всички възможни сайтове за обяви и тяхната поддръжка и актуализация.Подготовка на рекламни материали, визитки, флаери.. . Да подготви ползването на Мейлинг листове. Поддръжка на базата данни, разработка на системата и бързо изпращане на имейли на групи клиенти. Поддържане на собствен каталог клиенти. Участие в каталози – електронни и печатни. Регистрация в каталози: Europages; Catalog.bg; dir.bg; firmite ,mashinite.com и др.

6. Изработва планове , отчети и анализ на дейността.

7.Вид и равнище на образованието:Без значение. Висше образование би било предимство. Работата е изключително подходяща и за студенти.
8. Опит-Професионален/управленски опит би бил много полезен.Особено на ръководна позиция

9.Компютърна грамотност- задължителна.На висше ниво! Свободно ползване на интернет , офис пакета,скайп,мейлинг листи,вайбър...

10.Шофьорска книжка-предимство!

11.Владеенето на повече чужди езици е предимство.

Права и възможности:

1.Взема самостоятелни решения в рамките на дадените му пълномощия и решава с управителя на фирмата задачите за подобряване дейността по продажбите.
2.Има право да изгражда свой екип при достигането на определен размер от продажби, да разширява асортимента на фирмата в повереното му направление, да изготвя план за представителство на производители и търговци в даденото направление и осъществяването им.

3. Има право на процент от продажбите (до 20 % от продажната цена без ДДС), както и от придобиването на съдружие в даденото направление при постигането на определени високи резултати. Политиката на компанията е обвързана изцяло с постигането на максимална мотивация у служителите.

4.Вие ще можете да управлявате следното: /ВИК , Спирателна арматура е направление в Индустриално и техническо снабдяване, оборудване и резервни части на Виамар ЕООД/

- един от най-големите складове в България за вентили (чугунени , стоманени,неръждаеми,бронзови,тефлонизирани, гумирани, керамични и др ) , сферични вентили;ъглови и трипътни вентили;възвратни вентили и възвратни/обратни клапи;силфонни, мембранни и продухвателни вентили; редукционно мембранни вентили/редуцир вентили;фланци (стоманени, чугунени, неръждаеми, пвц...) колена,тройници, преходи, гарнитури, набивки,поцинковани фитинги, ПП и ПЕ части;шибри(чугунени , стоманени, бронзови, неръждаеми...) ( до ДУ1600); Пружинни предпазни клапани СППК; Бътерфлай клапи ; компенсатори, кондензоотделители(кондензни гърнета); филтри, електрозадвижки, разходомери, водомери и много други

 

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
1.Отлични условия за работа и възможност за кариера в една от най-бързо развиващите се компании в България с водещи позиции в много области.

2.Възможност за международна кариера- в краткосрочната стратегия на фирмата е изграждането на складове и офиси в няколко европейски страни.

3.Възможности за професионално развитие- мениджър продажби, директор продажби, дялово участие в дейността. Предлагаме свобода в организирането на работния процес.

4.Задълбочено начално обучение,продуктови и търговски обучения. Предизвикателна и разнообразна работа. Отлична работна атмосфера,екип от професионалисти
5. Възнаграждение : РЗ 600 лв. + много солиден процент от продажбите.(от 5 до 20% в зависимост от продажната цена и вида на стоката)Покриване на всички текущи разходи на служителя (телефон, транспорт и т.н.). Искаме много, но даваме повече!Няма горна граница, но високите възнаграждения и претенции трябва да бъдат обезпечени с реални резултати.

Нашата цел:
Заедно с вас да превърнем Виамар ЕООД от водеща компания в лидер на
европейският пазар на водопроводна, спирателна и промишлена арматура.

 


Моля кандидатсвувайте само след като сте се запознали с естеството на работата за да не си губим времето взаимно.

 


wave