Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 3000-5000 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 23.10.2020 още 5 месеца
  • Фирма директно набираща персонал

 Описание и изисквания:

”АГЕНЦИЯ ЕВРОПА” предлага работа във фабрики , пакетажни складове и
земеделски ферми във Великобритания.

 За работата във ФАБРИКИТЕ  и ПАКЕТАЖНИТЕ СКЛАДОВЕ е необходимо начално ниво(минимално) на английски език (говоримо). ЗАПЛАЩАНЕ : от 8.72 до 10.00 английски лири на час плюс бонуси . СВОБОДНИТЕ ПОЗИЦИИ СА във фабрики и пакетажни складове за : дрехи, безалкохолни, чипс, мляко, протеин, кучешки храни, зеленчуци и плодове.

За работата в ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ФЕРМИ не се изисква английски език. ЗАПЛАЩАНЕ : 8.72 английски лири на час (50-80 работни часа на седмица) плюс бонуси.   СВОБОДНИТЕ ПОЗИЦИИ СА за селскостопански работници за пакетиране и рязане в земеделски ферми за : гъби, картофи, зеле, лук, салати,  ягоди, малини и ябълки.

ЗАМИНАВАНЕ: Септември/2020г.

   ЗА ИНТЕРВЮ ни се обадете на посочения телефон в офиса ни като са Ви необходими : лична карта или международен паспорт; 1 снимка паспортен формат и 25 лева за превод на документите,които ще полълните в нашия офис . НЕ са ви необходими 25 лева за интервю, ако след като попълните документите на интервюто - Вие сами си ги занесете за превод при лицензиран преводач и след което обратно ни ги донесете преведени в офиса ни.След това ние изпращаме документите от вашата кандидатура до работодателя в чужбина за удобрение и получаваме отговор в три дневен срок.

  БЕЗ КОМИСИОННИ !

  ОГРАНИЧЕНИ СВОБОДНИ МЕСТА !!!

За повече информация:ОФИС: гр.Велико Търново, ул.”Зеленка” 3 (до старата болница) ;
тел: 0877 71 54 17  и   062 600 911
РАБОТНО ВРЕМЕ:понеделник-петък / 9:30 - 16:30 /www.eu2007.com

wave