Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 3400-4000 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 26.10.2020 още 4 месеца
  • Фирма директно набираща персонал

Чистач/ка, Англия

Private Cleaning Oxfordshire LTD Обединено кралство,

Ако вече сте изгледали краткото видео за работата с нас, по-долу можете да намерите допълнителна информация относно изисквания, заминаване, документи и т.н.


Работата: е дългосрочна, няма сезонност. Работата е ДОМАКИНСКА, домашно почистване, което означава, че се чистят различни имоти, като във всеки има различни изисквания: смяна на чаршафи, почистване на подове, бани, кухни, тоалетни, спални, прозорци, подреждане. Не си представяйте чистачка в България, тук ще станете част от семействата, ще бъдете уважавани и ценени, за това което правите; ще работите на топло и сухо, с покана за чай или кафе, ще сте с униформа и ще изглеждате професионално. Денят ви ще е динамичен, интересен и забързан. Ние СМЕ ИЗВЪН ЛОНДОН, което означава, че НЯМА да губите излишно време в пътуване както в Лондон. Районът е семеен и спокоен. Гарантираме заетостта, +35 работни часа на седмица.

Екип: трябва да можете да работите в екип с други хора, да умеете да изпълнявате поставените задачи, да можете да се внедрите във вече създаден екип и да не сте конфликтна личност. Търсим позитивни хора, с усмивка и с желание да се развиват нагоре като умения и заплащане.

Документи: Задължително трябва да си извадите документи за работа, ако нямате такива вече. Можем да съдействаме с информация как стават нещата, и с човек, който да се погрижи за това, ако желаете.

Здраве: Добре преценете физическото си здраве- работата е физическа, изисква се бързина и се работи по график. Ако имате заболявания на опорно двигателния апарат, операции на колена и други, добре преценете можете ли да работите това.

Обучение: Има период на обучение, при всеки минава за различно време, някои са готови за 1 седмица, на други и два месеца не стигат. Заплаща си се като нормална работа.

Домашни любимци: Имайте предвид, че в 80% от обектите има домашни любимци- котки и кучета, така, че ако имате алергия или фобия позицията няма да е подходяща.

Квартира: Ние осигуряваме квартира, но не я плащаме, това си е ваш личен разход.  Не спите с други хора в една стая, и ще бъдете настанени още при пристигането си в самостоятелна квартира.

Пътуване: Вие избирате как да пътувате ( със самолет, кола, влак и т.н.) и съответно вие го организирате. Можем да помогнем с пътуването от летището до Оксфорд. И след това ще ви посрещнем, заведем в квартирата и ще ви настаним.

Език: НЕ е нужно или задължително да говорите английски.

Ние НЕ сме агенция за набиране на персонал, а фирмата, с която директно ще работите, т.е. няма посредници.

Ще се свържем с одобрените кандидати по и-мейла или телефона. Моля, проверявайте си и-мейла редовно, за да не пропуснете възможността си. Можете да се свържете с нас и на Вайбър на телефон 00447714653817, като моля да имате предвид часовата разлика.

Моля, изпратете CV с актуална снимка и и-мейл за връзка с Вас ( кандидатури без CV, без и-мейл, без снимка няма да бъдат взети под внимание).

Разгледайте нашия уеб сайт, за да добиете представа с какво точно се занимаваме.

Благодарим и очакваме Вашата кандидатура!


wave