Информация
  • Постоянна работа
  • Непълен работен ден, почасова
  • 200 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 27.10.2020 още 2 месеца
  • Фирма директно набираща персонал

Разпространител на рекламни материали

Д и М Продакшънс ЕООД България, Самоков


Описание и изисквания:

Описание и изисквания:

Във връзка с разширяване на обема на работа, искаме да Ви предложим следната обява за работа.

Рекламна агенция търси да назначи разпространители на рекламни материали по пощенски кутии. Работата се състои в обхождане и раздаване в райони (квартали).
Работата подходяща е за допълнителен доход през уикенда и за пенсионери! Работното време зависи от самият разпространител (един район се обхожда между 3 и 6 часа).

Заплащането е на брой разнесени брошури, като предварително се знае какво количество е необходимо за всеки район. Рекламните материали се доставят всяка седмица на Ваш адрес.
Практиката е разпространителите да раздават в районите в които живеят. Заплащането е 7,00 лева за 1000 броя, което ще рече(В квартал в който се раздават 5000 броя х 7,00 лева= 35 лева за работно време около 4/5/6/ часа)- това е пример за да си представите как се сумира заплащането. Работата е постоянна и дългосрочна.

Изискване към кандидатите:

-Отговорно и сериозно отношение към поставените задачи

Предлагаме граждански договор и месечно възнаграждения.
Районите за които търсим хора са: кв. Самоково

Постарали сме се максимално точно и коректно да опишем процеса на работа, заплащане, доставка, брой работни часове(примерни часове, защо обхождането на района си зависи от вас). Предполага се че всеки от Вас е виждал хора разпространяващи брошури и би могъл да си представи методиката на работа.

Кандидатите трябва да са наясно, че рекламните материали имат своите килограми и своя обем, съответно в работата има физическо натоварване.
Кандидати по CV няма да бъдат разглеждани, за повече информация и връзка с нас тел.: 0879 110 210


wave