Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 4268 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 28.10.2020 още 23 дни
  • Фирма директно набираща персонал

РАБОТНИК ПОДДРЪЖКА - MAINTENANCE WORKER

Уъркс сълюшънс ейджънси ЕООД Франция,

Works Solutions Agency ЕООД е агенция за подбор на персонал, със седалище в гр. Русе.

С над 8-годишен опит в осигуряването на временна работа, екипът ни от специалисти помага на българските работници да намират подходящата за тях работа в чужбина - Белгия, Дания, Франция, Германия, Германия, Холандия, Швеция и др.

Набираме за наш клиент в Белгия, гр. Zétrud-Lumay, сериозни и амбициозни кандидати с опит за позицията: Работник поддръжка в склад за части за селскостопански и градинарски машини;

Вашите задължения:

- Почистване на машини;- Подреждане на стока;- Почистване и поддръжка на общи помещения;- Търсене и изваждане на части за машините при необходимост, и др.
 
Изисквания за длъжността:

- Владеене на Англисйки език поне на работно ниво - задължително!;- Шофьорска книжка кат. Б;- Шофьорска книжка кат. БЕ – предимство!;- Базови умения за заваряване на полуавтомат – предимство!;- Умения за работа с базови инструменти – ключ, отвертка, чук и др.;- Владеене на Френски или Холандски език – предимство!- Базови знания в областта на механиката – предимство!

Ние предлагаме:

- Безопасни и перфектни условия на труд;- Осигурен транспорт;- Напълно безплатно настаняване;
- Служебен автомобил;- Осигурена лична застраховка;- Работна седмица от 38 часа;- Трудов договор с Works Solutions Agency ЕООД за минимум 6 месеца до 5 години.


Заплащане:

3470 лв нетно месечно възнаграждение.Ние сме повече от компания, ние сме семейство!

Нашата оферта е за дългосрочно сътрудничество, така че търсим кандидати с подобни намерения.
 
КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!
 
Ние гарантираме, че всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор!


Лиценз № 258 от 03.07.2018г.

wave