Информация
  • Постоянна работа
  • Пълен работен ден
  • 4400-4800 лв/месечно
  • Служители, работници
  • Не се изисква опит
  • 06.11.2020 още 14 дни
  • Фирма директно набираща персонал

Международен водач с С+E - прави курсове!

Sky Carriage Ltd./Скай Каридж ЕООД България, Петрич

Международен шофьор – прави курсове

Фирма ''Sky Carriage''Ltd е малка(фамилна) фирма създадена в България през 2014г, с фокус върху транспорта на стоки в индустриални количества на територията на Европейския Съюз(България/Гърция – Зап. Европа – България/Гърция). Ние сме член на Съюза на Международните Превозвачи и разполагаме с влекачи Евро 5 и 6, Мерцедес и Волво с автоматични трансмисии, които са обурудвани с бордови ремаркета(тристранна щора), с които превозваме различено по вид карго, но без отпадък.
Нашата цел е да обединим професионалния опит на нашите служители с най-новите технологии и техника в името на професионалното обслужване на клиентите ни, като приоритираме качеството – нашето мото е: ”КАЧЕСТВОТО Е ПО-ВАЖНО ОТ КОЛИЧЕСТВОТО”.


В момента имаме една свободна позиция за международен водач на МПС с категории С + E, която може да се заеме и от двойка(екипаж), като минимум единия от екипажа трябва да може да работи и сам.

Така че, ако Ви харесва да пътувате и изучавате Европа, докато работите рамо до рамо с професионалисти в една малка, но постоянно развиваща се компания и Вие сте:
- професионален водач с катекории С + E и основен клас АДР(с предимство);
- с минимален стаж като межд. шофьор - 6 мес. работа в Европа(с предимство);
- с основно(работно) ниво английски, немски и/или гръцки език(с предимство);
- със свидетелство за психологическа годност;
- със свидетелство за професионална компетентност (за превоз на товари);
- с валидна лична карта, международен паспорт и карта за дигитален тахограф;
- със свидетелство за съдимост(не по-старо от 6 мес.), медицинско свидетелство за работа като международен шофьор категория С+Е(от лич. лекар) и европейска(синя) здравна карта;
- с диплома за завършено средно образование;
- съобразителeн и компетентен, относно документите съпътстващи товара, МПС-то и неговата поддръжка/стопанисване, и го доказвате всеки ден.

Ние Ви каним и приветстваме в нашето семейство(компания), като за извършването и изпълнението на професионалните задачи, ще Ви бъде предоставено напълно обурудвана композиция от влекач с полуремарке, в частност:
- фирмен интернет от 40+ GB(в Дания над 500 GB) за цяла Европa, който може да се ползва и за лични нужди;
- фирмени телефони, преносим компютър и проф. навигация(Garmin) с Fleetboard;
- отделен фирмен бюджет за работно облекло по избор на водача;
- мини къмпинг(полева) кухня, която винаги може да се обогати и разшири при нужда, така че нямате нужда да взимате нищо от вкъщи;
- постоянна работа на български трудов договор с осигуровки и регуларен отпуск(по договаряне);
- спазване на регламент 561/2006, включително и неговото ревидиране от 20.08.2020, като не се допускат никакви манипулации с диг. апарат, втори/чужди диг. карти и нарушения;
- отлично възнаграждение, а т.е. начална заплата през първата година от 1 900 Евро, като с натрупването на трудов стаж в компанията, тя ”прогресивно” нараства до 2 100 Евро, твърдо и чисто след всички данъци и осигуровки, и НЕ e обвързана с разходна норма на гориво или минимален пробег;
- изцяло обурудвани влекачи с машинки за пътни такси и карти за зареждане;
- 24/7-365 Volvo Екшън сервиз, защото нашите шофьори не са монтьори;
- съвместна работа с мотивиран и обучен екип, коректни взаимоотношения и приятна работна среда;


МОЛЯ, САМО КАДРИ С НУЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ И КВАЛИФИКАЦИИ ДА КАНДИДАТСТВАТ С БУТОНА ПО-ДОЛУ ИЛИ ПОСРЕДСТВОМ ИЗПРАЩАНЕ НА СВОЯТА АВТОБИОГРАФИЯ(СV), КАТО СЛЕД ТОВА НИЕ ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ!

За контакти: hristo0882@yahoo.com

ПОСЛЕСЛОВ 1: ФИРМАТА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ПРИ ЛИПСА НА ОПИТ НА КАДРИТЕ В БРАНША, ДА ИМ ПРОВЕДЕ ЕДНОМЕСЕЧНО ОБУЧЕНИЕ С ДРУГ ШОФЬОР В РЕАЛНИ(РАБОТНИ) УСЛОВИЯ, КАТО ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩОТО, КАКТО ЗА ОПИТЕН ВОДАЧ!

ПОСЛЕСЛОВ 2: ОСВЕН КАДРИ БЕЗ ОПИТ, НИЕ НАЕМАМЕ И ВОДАЧИ ОТ НЕЖНИЯ ПОЛ, КАТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ АБСОЛЮТНО РАВНОПОСТАВЕНИ!

wave