Публикувай задача или проект

Нуждаете се от сайт, реклама или ремонт? Сами не може да свършите работата и Ви трябва специалист? На точното място сте. При нас ще намерите наистина добри специалисти с портфолио от завършени проекти и отзиви, за това как работят, какво е отношението им към задачите и към клиентите.

Необходимо е да минете няколко лесни стъпки, като първата е да направите регистрация при нас, която ще Ви отнеме по-малко от минута. Необходимо е само валиден e-mail адрес, телефонен номер и да измислите сложна парола.

След като се регистрирате като потребител и верифицирате мейла си е необходимо да попълните и кратка информация за Вас. Информацията наистина е кратка, нечувствителна и предимно служи за контакт с Вас. Така всеки, който желае да помогне ще може да се свърже с Вас - разбира се след одобрение от Ваша страна.

Третата стъпка е да публикувате проект. Това става лесно от меню "Добави проект". Дали става въпрос за изработка или поддръжка на уеб сайт, изготвяне на кратки текстове и описания, счетоводни или юридически услуги, бизнес консултации или обучения - винаги може да изберете най-добрата и изгодна за Вас оферта. Но за да получите адекватна оферта - опишете искрено и с подробности от какво точно се нуждаете, колко ориентировъчно бюджет сте заделили и за колко време очаквате да има краен резултат. Така ще избегнете последващи въпроси и неточности.

Сега остава само да почакате, докато нашите специалисти, майстори и фрийленсъри забележат обявата Ви и предложат своите услуги. В Меню "Моите проекти" може да преглеждате подадените оферти от специалистите и да си ги отбелявате със статус - запазена за одобрение или отхвърлена. Да, определено ще има и отхвърлени оферти, но Ви съветваме да опишете защо сте я отхвърлили. Така ще помогнете на специалиста да подобри следващото си предложение. Нека се учим заедно.

И накрая само остава да изберем точния специалист, който да ни свърши необходимата услуга.  А тук може да прочетете съвети, как да изберем подходящия специалист и как да платим сигурно за наистина свършена работа.

308
Публикувай задача или проект

Сподели с приятели