Кандидатстване по проект

Кандидатстването по проекти е лесно и е само в една стъпка. Необходимо е да влезете в своя профил и след като изберете проекта, по който желаете да кандидатствате, само натистете бутона "Кандидатствай".

Ще се отвори прозорец, в който може да въведете Вашата оферта, цена и срок за изпълнение. Изключително опростено, но не всичко е в самото кандидатстване. Вижте няколко съвета как да спечелите проект в Jobsmarket.

Разумна цена

Понякога Възложителите на проекти не знаят реалните цени на пазара, или нямат представа как точно ще се изпълни задачата и дали не трябва да се мине през няколко други стъпки преди  да се достигне крайния резултат. За да бъдете успешни сами за себе си, приемайте работа, само която сте разбрали в подробности и знаете как точно да свършите. Така може да определите и реалната цена. Разбира се цената може да е много под или над обявения бюджет, но бъдете реалисти. Не е полезно за никого да се захванете за ниска сума, а след това дори да нямате желание и изгода да изпълните задачата.

Реални срокове

След като сте разбрали пълното задание, знаете как да го изпълните и вече сте калкулирали цена, сега е необходимо да разчетете и времето си. Вижте как сте с другите ангажименти, колко време може да отделите на поетия ангажимент от Jobsmarket. Ако е необходимо, коригирайте и цената според ставката Ви на час и посочете реален срок за изпълнение. По-добре е да предложите по-дълъг срок още в началото, отколкото да протаквате времето и да искате отсрочки от Възложителя в последствие. Не забравяйте, че дори сигурното плащане през нашата платформа се изпълнява само на одобрен проект. А каква вреда може да донесе забавянето и относно рейтинга Ви. Обмислете срока сериозно, и ако трябва направете невъзможното да го спазите.

Защитете цената и срока

Това може би е най-важното при кандидатстване по проект - самата оферта. Вече сте обявили цена, сметнали сте времето, за което ще изпълните задачата, но остава да убедите Възложителя, че Вие сте точния човек,  на който трябва той да се довери. Как да стане това?


316
Кандидатстване по проект

Сподели с приятели